DOMOTICA

Domotica geplaatst door een vakman

De mens anno 2021 verwacht steeds meer comfort in huis. We willen televisie kunnen kijken op onze tablet, we wensen een intelligente frigo die ons meedeelt wanneer we boodschappen moeten doen, … Automatisatie is met andere woorden de toekomst, ook wat betreft onze elektriciteitsvoorzieningen. 

Dankzij domotica kunnen we voor een volledige automatisatie van huizen zorgen. Zo kunnen we bij TVL Elektro uw vakantiehuisje bijvoorbeeld voorzien van een systeem waarbij de huurders bij het binnenkomen een batch kunnen laten scannen opdat een welkomsttekst met uitleg over het huis automatisch zou worden afgespeeld. Handig, toch? 

Energie besparen dankzij uw domotica-installatie

Een domotica-installatie zorgt voor de volledige automatisering van uw apparaten in en rond uw huis en kan gemakkelijk mee evolueren in functie van uw wensen en noden. Zo kunnen bijvoorbeeld alle lichten op een bepaald tijdstip gedoofd worden, maar ook andere toestellen zoals de microgolfoven en het koffieapparaat kunnen op ingestelde momenten uitgeschakeld worden zodat ze niet nodeloos energie blijven vreten. Ook uw centrale verwarming kunt u vanop afstand bedienen als u dat wenst, net zoals u gemakkelijk de rolluiken kunt ophalen of neerhalen zelfs wanneer u niet thuis bent. 

U hoort het al: de besparingen op uw energiefactuur zullen snel merkbaar zijn! 

Vertrouw op het vakmanschap van Thomas Van Loco

Indien u al een degelijk elektriciteitsnetwerk heeft en er geen grote renovatiewerken nodig zijn, dan kan uw domotica-installatie gemakkelijk ge├»nstalleerd worden. Thomas Van Loco voert uw domotica-installatie uit met de grootste zorg en afgestemd op uw specifieke noden. Een echte vakman als TVL gaat er prat op alle elektriciteitswerken met de grootste precisie en nauwkeurigheid uit te voeren. Alleen het beste is goed genoeg voor zijn waardevolle klanten! 

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw domotica-installatie in de omgeving van Kasterlee? Of wenst u meer informatie over elektriciteitswerkenverlichtingzelfbouwpakketten en datanetwerken? U kunt ze gemakkelijk aanvragen via onze website, TVL Elektro helpt u zo snel mogelijk verder. Heeft u nog bijkomende vragen of opmerkingen? Shoot, wij staan u bij met raad en daad.