ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektriciteitswerken voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten

Thomas Van Loco is de ideale partner voor alle elektriciteitswerken in de ruimere omgeving van Kasterlee. U kunt bij ons kiezen tussen klassieke of geautomatiseerde installaties, afhankelijk van uw voorkeur en uw woning. 

Klassieke of geautomatiseerde installaties

Een klassieke elektriciteitsinstallatie is een installatie die u hoogstwaarschijnlijk in uw ouderlijke woning gekend heeft, namelijk de bediening van slechts één lichtpunt per schakelaar. Dit systeem vinden we vandaag nog terug bij wie van een simpele installatie houdt of in woningen waar de installatie al lang niet meer vernieuwd werd.

Vandaag merken we echter dat een volledig geautomatiseerde installatie steeds populairder wordt aangezien zo’n systeem moeiteloos mee evolueert in functie van uw noden. In tegenstelling tot een volledige domotica-installatie, is het bij een geautomatiseerde installatie niet mogelijk om vanop afstand het systeem te bedienen. Wel is het mogelijk om bepaalde routines te programmeren op uw elektriciteitsnet, zoals het doven van alle lichten op een door u gekozen moment. 

Renovatie en in regel stellen van afgekeurde installaties

Ook voor de renovatie en het in regel stellen van een afgekeurde elektrische installatie bent u bij Thomas Van Loco aan het juiste adres! De normen voor een elektrische installatie binnen het Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties zijn streng. Soms kunnen kleine inbreuken zoals het ontbreken van een aarding al leiden tot een afkeuring. In dat geval prijst u zichzelf gelukkig als u een expert als Thomas Van Loco aan uw zijde heeft staan. In een mum van tijd zorgt hij ervoor dat uw zekeringkast vervangen wordt of dat uw elektriciteit netjes aangesloten wordt. Bovendien helpt hij u graag bij het bijplaatsen van stopcontacten, het in dienst stellen van een aanwezigheidssimulator, … 

Wenst u ook gebruik te maken van deskundig, technisch advies van Thomas Van Loco voor uw elektriciteitswerken in de ruimere omgeving van Kasterlee? Vraag dan uw gratis offerte aan of bel meteen voor een afspraak. Ook voor domotica, verlichting, zelfbouwers en datanetwerken kunt u bij TVL Elektro terecht. We kijken er alvast naar uit om u bij TVL Elektro te mogen ontvangen!