ZELFBOUWERS

Zelfbouwers bereiken moeiteloos hun doel dankzij TVL

Een bouwproject heeft heel wat voeten in de aarde. Niet alleen vraagt (ver)bouwen heel wat tijd en energie, maar ook betekenen bouwplannen een serieuze hap uit uw budget. Steeds meer mensen proberen de kosten te drukken door bepaalde klusjes voor eigen rekening te nemen en (een deel van) de woning zelf op te knappen. Begrijpelijk! In dat geval kunt u TVL Elektro raadplegen om u te ondersteunen in het zelf leggen van uw elektriciteit. 

Uw eigen installatie aan de beste prijs

Zelfs zonder een ervaren klusser te zijn, kunt u zich perfect verdiepen in het leggen van elektriciteit. U geniet tal van voordelen als u ervoor kiest om uw eigen elektriciteit te leggen. Om te beginnen bespaart u heel wat budget en bovendien kunt u zelf kiezen welke lamp u vanop afstand wilt bedienen. Op die manier bespaart u gemiddeld de helft op de werkuren van uw elektricien, en zeg nu zelf… Wat is er wenselijker dan een financiĆ«le meevaller te midden van een prijzig bouwproject?! 

Het vakkundig advies van Thomas Van Loco helpt de handige doe-het-zelver om tot een goed eindresultaat te komen. U zult merken dat het leggen van elektriciteit een koud kunstje wordt dankzij de correcte uitleg en optimale service van TVL Elektro! 

Een plan van aanpak op maat

Thomas Van Loco tekent voor u een elektriciteitsplan uit en bestelt de nodige tools zoals schakelaars, stopcontacten, draad en zekeringen zodat u snel van start kunt gaan. Bovendien zorgt hij ervoor dat de installatie aan de normen van het Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties (AREI) voldoet en dat u het nodige attest verkrijgt. 

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte of wenst u eerst meer informatie te verkrijgen alvorens u beslist of u zelf uw elektriciteitswerken zult uitvoeren? Contacteer TVL Elektro uit Kasterlee en geniet van een vlotte, klantvriendelijke service. Ook voor domoticaverlichting, elektriciteitswerken en datanetwerken kunt u bij TVL Elektro terecht.