TVL Elektro: uw ervaren elektricien in Kasterlee

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in de provincie Antwerpen?

Dan zit u meteen goed bij TVL Elektro! Thomas Van Loco helpt u graag bij de installatie, renovatie of herstelling van alle mogelijke elektrowerken in de ruimere omgeving van Kasterlee.

Gratis offerte Contacteer ons
Diensten

Ons handelsmerk?

Nauwkeurigheid, kwaliteit en klantentevredenheid! Thomas Van Loco gaat steeds tot het uiterste om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Uw elektriciteitswerken worden met oog voor detail en met een voortdurend streven naar perfectie uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

Feature Icon

Elektriciteit Nieuwbouw

Thomas Van Loco is de ideale partner voor alle elektriciteitswerken in de ruimere omgeving van Kasterlee.

Feature Icon

Elektriciteit Renovatie

Ook voor de renovatie en het in regel stellen van een afgekeurde elektrische installatie bent u bij Thomas Van Loco aan het juiste adres!

Feature Icon

Installatie domotica

Wilt u graag uw comfort verhogen dankzij een intelligent domoticasysteem?

elektricien
Feature Icon

Verlichting

Thomas Van Loco is uw ideale partner voor alle klusjes die te maken hebben met uw verlichting.

Feature Icon

Zelfbouwers

Ook ondersteunen we u graag door onze kennis en kunde met u te delen opdat u zelf aan de slag zou kunnen gaan

Feature Icon

Datanetwerken

TVL Elektro beschikt over de nodige kennis van zaken om uw datanetwerk te beheren.

Onze diensten

Thomas van Loco

Algemene elektriciteitswerken
Nieuwbouw & Renovatie

U kunt bij ons kiezen tussen klassieke of geautomatiseerde installaties, afhankelijk van uw voorkeur en uw woning.

Klassieke installatie

Een klassieke elektriciteitsinstallatie is een installatie die u hoogstwaarschijnlijk in uw ouderlijke woning gekend heeft, namelijk de bediening van slechts één lichtpunt per schakelaar. Dit systeem vinden we vandaag nog terug bij wie van een simpele installatie houdt of in woningen waar de installatie al lang niet meer vernieuwd werd.

Geautomatiseerde installatie

Vandaag merken we echter dat een volledig geautomatiseerde installatie steeds populairder wordt aangezien zo’n systeem moeiteloos mee evolueert in functie van uw noden. In tegenstelling tot een volledige domoticainstallatie, is het bij een geautomatiseerde installatie niet mogelijk om vanop afstand het systeem te bedienen.

Apply Now

Onze diensten

ELEKTRICITEITSWERKEN

ELEKTRICITEITSWERKEN

TVL Elektro is van alle markten thuis: van totaalrenovaties tot nieuwbouwprojecten tot werken aan bedrijven en kantoren… Geen klusje is te zwaar of te complex voor TVL Elektro. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

DOMOTICA

DOMOTICA

Wilt u graag uw comfort verhogen dankzij een intelligent domoticasysteem? Dat kan! Binnenkort bent u in staat om uw bad alvast te vullen met heerlijk warm water terwijl u nog staat aan te schuiven in de file.

VERLICHTING

VERLICHTING

Mag uw woning of uw kantoor voorzien worden van een nieuwe set lampen? Thomas Van Loco is uw ideale partner voor alle klusjes die te maken hebben met uw verlichting.


KEURING INSTALLATIE

KEURING INSTALLATIE

Ook voor de renovatie en het in regel stellen van een afgekeurde elektrische installatie bent u bij Thomas Van Loco aan het juiste adres! De normen voor een elektrische installatie binnen het Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties zijn streng.
ZELFBOUWERS

ZELFBOUWERS

Niet alleen staat TVL Elektro u graag bij door een deel van het (bouw)werk uit handen te nemen, ook ondersteunen we u graag door onze kennis en kunde met u te delen opdat u zelf aan de slag zou kunnen gaan in uw renovatie- of nieuwbouwproject.
DATANETWERKEN

DATANETWERKEN

TVL Elektro beschikt over de nodige kennis van zaken om uw datanetwerk te beheren. Dankzij onze jarenlange ervaring wat betreft het installeren en onderhouden van datanetwerken, kunnen we u hoe dan ook een gepaste oplossing voor uw probleem bieden.